Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Har du forventning til Årets Ord 2024

Hvad er Årets Ord:

Årets Ord er ikke bare en sætning, det er en rettesnor, et fokus, og en inspireret vejledning fra Helligånden til vores tid. Det er et budskab, der skal proklameres, fastholdes, og stå fast på af hele kirken. Det er et ord, der tales til alle, uanset hvem du er.

Hvad betyder Årets ord for dig?

At forstå betydningen af Årets Ord er noget som Helligånden må vise for hver enkelt. Nogle gange kan ordet også betyde noget forskelligt fra person til person. Men det er når vi snakker selve indholdet. Snakker vi derimod “konceptet” eller “handlingen at modtage ordet” betyder det, at du må have forventning og tro på Guds kraft til at skabe og opfylde. Guds ord er levende og virksomt, og det er op til os at lytte, forstå og tage det til os.

Tro ikke til alt hvad du hører

I en verden fyldt med information og påvirkninger er det afgørende at filtrere det, vi hører. At ignorere selvudnævnte eksperter og medier, der kan føre os væk fra Guds ord. Lyt til undervisningen, men bedøm den med Guds ord som målestok.

Sørg for, at det ord, der fylder dig, er profetisk inspireret, Jesus-centreret og bibelsk fundamenteret. Årets tidligere ord har formet os og mindet os om vigtigheden af sandhed, udholdenhed og frugtbarhed.

Sørg for, at det ord, der fylder dig, er profetisk inspireret, Jesus-centreret og bibelsk fundamenteret. – Daniel Myrup

Tilbageblik på 2023: Plantningens År

2023 var et år præget af plantning – Guds ord, visioner og nye handlinger blev sået. Selvom plantningsprocessen ikke altid er synlig, må vi holde fast i troen på, at høsten kommer. Vi har talt om at rydde tidsler, symboliserende verdslige bekymringer og selviske begær, og om udholdenhed gennem svære tider.

For nogle var 2023 glædens år, mens det for andre var præget af hårdt arbejde eller endda sygdom. Uanset udfordringerne blev vi opmuntret til at fastholde troen og udholdenheden.

VI se nu med glæde frem til et nyt ord, for et nyt år!

Året Ord 2024 – deles til årets første gudstjenesten den 7. januar 2024.
Før gudstjenesten er der morgenmad i caféen kl. 09:30.

Leave a comment

Kirke for alle nationer og generationer

Adresse

Frederikshavn Kirkecenter
Barfredsvej 26, 9900 Fr.Havn Nordjylland, Danmark

Kontakt os

info@fkcenter.dk

+45 25 35 68 78

FKC Medie © 2024. All Rights Reserved.