Støt FKC med en økonomisk gave

Vi modtager alle beløb med stor taknemlighed, når vi laver indsamling til vores gudstjenester

4 måder at give på:

 • Giv en gave med MobilePay

  Se MobilePay-numret på skærmen til gudstjenesten eller ved indsamlingsstederne

 • Giv en gave under Gudstjenesten

  I løbet af gudstjenesten er der mulighed for at give kontant under indsamlingen

 • Giv en gave under Gudstjenesten

  I løbet af gudstjenesten er der mulighed for at give med kortbetaling (Visa, Dankort, Mastercard)

 • Giv en gave via bankoverførsel

  Du kan overføre et valgfrit beløb til vores konto – kontakt os på info@fkcenter.dk for yderligere information.

Som frikirke er vi 100 % selvfinansieret og modtager ikke statsstøtte som eksempelvis folkekirken. Dette betyder, at menighedens medlemmer og faste deltagere til gudstjenesterne og øvrige aktiviteter har mulighed for at bidrage med en økonomisk gave. Derfor er det ofte naturlig praksis, at de, der kommer i kirken, ikke er medlem af folkekirken og dermed ikke betaler almindelig kirkeskat.

Det er helt valgfrit at give og bidrage økonomisk og derfor aldrig under tvang. Vi ønsker, at folk skal give af et glad og villigt hjerte. Vi opfordrer altid folk til at tage ansvar også for de økonomiske aspekter. Da vi er en stor familie, der skal have tingene til at fungere, pakker vi ikke dette ind, og vi ser det som en naturlig del. Vi tror på, at der også ligger en velsignelse i at give og støtte kirkens vision og formål.

På trods af at vi som forening selv står for driftsudgifter, husleje, indkøb, forsikringer, lønninger med videre, tager vi ikke noget deltagergebyr for at deltage på gudstjenester, undervisninger mv. Vi har dermed gjort dørtærsklen lav, for at alle kan være med.

Rent praktisk samler vi gaver ind til vores gudstjenester og enkelte andre arrangementer. Vi kalder ofte indsamlingen for kollekt. Indsamlet beløb går til udgifterne i forbindelse med kirkens arbejde. Samtidig er det en investering i, at kirken vækster, at evangeliet forkyndes, og at aktiviteterne ud fra FKC kan fortsætte og vokse.

Få skattefradrag for din gave
Frederikshavn Kirkecenter er et godkendt trossamfund, som opfylder betingelserne for at give skattefradrag.
Der er mulighed for fradrag ved beløb du giver i henhold til SKAT. Se mere her.