Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fkcenter.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fkcenter.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fkcenter.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684
Søndagsgudstjeneste | Frederikshavn Kirkecenter

Søndagsgudstjeneste

Første søndag i md kl. 10:00 – 13:00 (m.morgenmad)
Midterste søndage i md kl. 16:00 – 18:00
Sidste søndag i md kl. 11:00 – 13:00

Til vores Gudstjeneste vil du blandt andet opleve følgende:

Lovsang

Lovsang er betegnelsen for sang til Gud. Vi starter ofte Gudstjenesten på denne måde.

Prædiken

Prædikenen er en inspirerende og motiverende tale, som udfordrer dig til at leve et liv med Gud.

Bøn

Bøn er kommunikation med Gud. Bøn for andre, for sig selv eller situationer.

Nadver

Vi deler nadver sammen, som er til for at minde os om Jesu offer for os alle. Alle får mulighed for at tage brød og bæger med saft.

Fællesskab

Fællesskabet med andre mennesker er en væsentlig del af en søndagsgudstjeneste. Der indbydes til at mødes i FKC Café efter gudstjenesten til en kop kaffe og lidt forfriskninger.

Kollekt

Under gudstjenesten er der mulighed for at give en gave under indsamlingen. Du kan give kontant, med dankort eller via MobilePay.

Forbøn

Har du et behov, og vil du gerne modtage bøn? Vi er altid villige til at bede for dig, hvad end det gælder sygdom, fysiske som psykiske smerter eller behov af anden slags. Vi tror på Guds indgriben i din situation.

Helligånden

Helligånden har de fleste danskere hørt om, men sjældent oplevet. Til vores Gudstjenester tror vi på, at vi er i Guds Nærvær, og derfor er Helligånden en central del i gudstjenesten. Vi ønsker at koble os på alt det, Gud ønsker, og oplever tit, at Helligånden inspirerer til sang og musik, tungetale, profetiske ord, kundskabsord mv. Det er helt ufarligt – nogle gange er det noget personligt for den enkelte. Andre gange er det noget, der opbygger hele kirken.