BØRNEKIRKE:GROW

Fordi det skal være sjovt at gå i kirke

BØRNEKIRKE:GROW

GROW er et tilbud for alle børn i alderen 3-12 år, der kommer til gudstjeneste om søndagen. I børnekirken er der tid til sjov og leg, gode venskaber, sang, musik, bibelhistorier på en spændende måde og ikke mindst hygge. Vi tror på, at det skal være sjovt at komme i kirke, specielt når man er barn.

I børnekirken tager vi udgangspunkt i undervisningsmateriale, som er lavet specielt til børn i aldersgruppen med udgangspunkt i bibelens fortællinger. Nogle gange deltager børnene i gudstjenesten med fremvisning af dans, drama eller lignende.

Vores formål er at give børnene en sund kristen tro, som kan være en ballast og styrke i resten af deres liv, både i medgang og modgang. Vi ønsker også at give børnene en forståelse af de kristne værdier, så de lærer om næstekærlighed, givermentalitet, omsorg og kærlighed med mere.

Særtilfælde:
I nogle tilfælde til arrangementer, hvor der af forskellige årsager ikke er børnekirke, kan der sættes en film på i børnerummet. Her vil det være forældrenes eget ansvar at holde øje med børnene.

Praktisk information:

Vi starter alle sammen i den store kirkesal og er med i lovsangen. Ca. 20 minutter inde i gudstjenesten går børnene ud til børnekirken, når der kommer info frem på skærmen. Voksne må gerne følge børnene ud og kan frit deltage, hvis det er første gang, at barnet skal besøge børnekirken.

Alle børnekirkemedarbejdere er godkendt af ledelsen i kirken, og der er efter lov og bekendtgørelser indhentet børneattester på alle medarbejdere og frivillige, som har med børnekirken at gøre.

Har du yderligere spørgsmål, når du kommer til gudstjenesten, kan du altid spørge nogle af vores værter, som kan sætte dig i kontakt med vores børnekirkemedarbejdere.

Børn under 3 år:

Har du børn under 3 år, kan de ikke deltage i børnekirken. Dog har vi indrettet et babyrum i forlængelse af kirkesalen, hvor du kan sidde uforstyrret, hvis du eksempelvis skal amme. Der er også et lille legehjørne, hvor barnet kan lege uden at genere nogen med støj. Du kan gennem et stort vindue og regulerbar højtaler følge med i hele gudstjenesten.

Børn må kun opholde sig i rummet sammen med en voksen, og rummet er kun tiltænkt voksne med småbørn.

Du finder indgangen til rummet til venstre for kirkesalen ved garderobe og toilet.