Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fkcenter.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fkcenter.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fkcenter.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684
Connections | Frederikshavn Kirkecenter
Connections

Frederikshavn Kirkecenter har mange stærke relationer både nationalt og internationalt.

Mosaik

Vi er en del af Mosaik; den danske forening og netværk for evangelikale og pentakostale kirker. Vores præster deltager jævnligt på de årlige samlinger og ledelsesseminarer.

Salt & Light

Vi relaterer til flere forskellige kirker og ledere i danmark og udlandet, som alle er kædet sammen i et relations-basseret fællesskab, Salt & Light. Vi sider i det danske team og deltager hvert andet år på en Nordic Conference & International Conference, hvor ledere folk fra mange hundrede kirker på verdensplan mødes.

Faith Evangelistic Ministry

Vi har gennem flere år været stærkt connected til Faith Evangelistic Ministry, som har hovedsæde i Kenya. Visionsbæren og stifter, Teresia Wairimu, har flere gange rejst i Danmark og besøgt vores kirke. Ligeledes har flere fra vores kirke deltaget på konferencer i Kenya, USA, London og Tyskland.

International Aid Services – Denmark

Vi har igennem flere år været tilknyttet IAS, som står på International Aid Services. Vi har kørt flere projekter i vores missionsarbejde i samarbejde med denne organisation.

Lokalt Præste-Netværk i Frederikshavn

Frederikshavn Kirkecenter deltager med jævnemellemrum i et tværkirkeligt forum, hvor præster fra forskellige kirker i byen mødes til bøn og fællesskab. En af formålene er desuden at arrangere den årlige Evangeliske Alliance Bedeuge, som finder sted i Uge 2. Vi samarbejder bl.a. med Baptistkirken, Methodistkirken, Frelsenshær samt flere folkekirker i byen.

I 2017 fik vores ledende præst, Jens Haslund Thomsen, visionen om at samle de nordjyske ledere og præster fra frimenighederne til en formiddag med fokus på relationer og venskaber. Dette gjorde vi til virkelighed og har med stor opbakning fra mere end 7 forskellige frikirker fra bl.a. Aars, Aalborg, Hjørring, Stenum og Skagen afholdt flere samlinger. Formålet er at styrke sammenhold og vendskaber blandt kirkeledere i det nordjyske landskab.